|
|
|
|
|
|
|
הפועל ירושלים של עודד קטש, תפגוש את קבוצת ליאז' הבלגית, במסגרת מוקדמות היורוקאפ. כך נקבע היום בהגרלת המפעל שנערכה בברצלונה, מיד אחרי הגרלת היורוליג.
ירושלים תפגוש את ליאז' למפגש כפול בסוף ספטמבר, כאשר המנצחת בסיכום שני המפגשים תעפיל לשלב הבתים של היורוקאפ והמפסידה תשחק בגביע האתגר.
ליאז', אינה נמנית עם הקבוצות הבכירות ביבשת בכלל ובבלגיה בפרט, והקבוצה של קטש אמורה לעבור אותה די בקלות, בדרך לשלב הבתים.
גידי דודי, מנהל הפועל ירושלים שנמצא בהגרלה בברצלונה התייחס להגרלה: "מהנסיון שלנו בשנתיים האחרונות, כל הקבוצות ביורוקאפ הן ברמה גבוהה, כולן עדיין בבעייה של חוסר מוכנות כך שנדע יותר עליהם בהמשך, הליגה הבלגית היא ליגה טובה עם קבוצות אגרסיביות וקשות. קשה לדעת מה יקרה אבל למזלנו המשחק השני במלחה ונעשה הכל כדי לנצל זאת ולעבור לשלב הבתים"
לאחר הגרלות הבתים ביורוליג, מוקדמות היורוליג והיורוקאפ, התפנתה הבמה בברצלונה להגרלת היורוצל'נג'. קודם כל הוגרלו המוקדמות ושם קיבלה מכבי חיפה את פריז לוולואה.
הפריזאים סיימו את העונה האחרונה בצרפת במקום השביעי עם מאזן 15-15, ברבע גמר הפלייאוף הקבוצה הפסידה 0-2 ללה מאן, המאמן הוא ז'אן מרק דופראז. הקבוצה בילתה את עונת 08/09 בליגה השניה אבל חזרה בתום עונה לליגה הראשונה. החתמה בולטת של הקבוצה לקראת העונה הבאה הוא דיוויד נואל שמגיע מרואן.
בהגרלת הבתים של היורוצ'לנג' נקבע כי ברק נתניה תשחק בבית ד' שם היא עלולה לפגוש את הפועל ירושלים אם זו תפסיד לליאז', עוד בבית ד' טורק טלקום אנקרה התורכית והקבוצה שתעפיל ממשחק המוקדמות בין נורקופינג לאלסטאר הבלגית.
צבי ליבר, מנכ"ל ברק נתניה: "קיבלנו בית חזק, זאת פעם ראשונה שלנו באירופה בעידן החדש ונקווה לייצג את ישראל ואת הליגה בכבוד, אנחנו מקווים שהמשחק בתורכיה יעבור בשלום, בכל מקרה נארח אותם יפה. אולי אפילו יהיה לנו דרבי ישראלי פיקנטי מול ירושלים, אני מאחל להם שזה לא יקרה"
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
תגובות
|
|
|
|
|
ידיעות ספורט נוספות
|
|
|
|
ירושלים מול ליאז', חיפה מול פאריז
הפועל ירושלים של קטש הוגרלה מול ליאז' הבלגית במוקדמות היורוקאפ. יורוצ'אלנג': מכבי חיפה תשחק מול פאריס לוולואה. ברק נתניה מול טלקום אנקרה. יצבי ליבר, מנכ"ל נתניה: "מקווה שהמשחק בטורקיה יעבור בשלום"
|
ספאחיה זכה ביורוקאפ
ולנסיה הספרדית, המאומנת על ידי אקס מכבי תל אביב, נבן ספאחיה, לא התקשתה להנחיל לאלבה ברלין תבוסה בשיעור 44:67, במשחק הגמר בין שתי קבוצות שאותן ניצחה הפועל ירושלים
|
|
|
הפועל י-ם תתרכז בליגה הישראלית
אלבה ברלין היתה גדולה על הפועל ירושלים, ניצחה אותה 59:72, והעיפה אותה מהמשך המשחקים ביורוקאפ. פו ג'טר שוב הצטיין עם 19 נק', אבל הוא לא הצליח לעזור לקבוצתו, שהגיעה עם פער של 6 נק' בלבד מהמשחק הראשון בארץ
|
בדרך לברלין ביתרון 6 נק' בלבד
יורוקאפ: הפועל ירושלים איבדה יתרון 20 נק' ונאלצה לנצח בסך הכל ב-6 נק' 61:67 את אלבה ברלין, לקראת משחק הגומלין בשבוע הבא. האנטר הצטיין עם 23 נק'. גודס: "ניצא לברלין עם המון ביטחון"
|
|
|
קינאו במכבי. שיא נקודות ברבע לירושלים
חמישה ימים בלבד אחרי שמכבי ניפצה את שיא היורוליג לנקודות ברבע האחרון עם 43. הפועל ירושלים, שקלעה 44 נקודות ברבע האחרון מול גלאטסראיי שברה את שיא היורוקאפ
|
הפועל ירושלים ברבע גמר היורוקאפ
שחקניו של גיא גודס עשו את זה בסטייל, עם ניצחון 98:111 באיסטנבול על גלטסראי. יובל נעימי בלט עם 27 נק', סימונס קלע 25. גודס: "אפשר להמשיך להצליח במפעל". בשלב הבא תשחק ירושלים מול אלבה ברלין
|
|
|
גודס: "אנחנו בעמדה טובה לעלות"
הפועל ירושלים המריאה הבוקר לקראת משחק היורוקאפ בטורקיה, מחר מול גלאטסאריי. ניצחון של ירושלים והיא תעפיל אל שמונה האחרונות. יובל נעימי הוסיף לפני ההמראה: "בשביל לשחזר הזכייה ביול"ב קאפ צריך לנצח מחר"
|
יורוקאפ: ספאחיה גבר על גודס
הפועל ירושלים לא השיגה את הניצחון המיוחל מול ולנסיה (69:64), אך נותרה בתמונה בעקבות 5 נקודות ההפרש. ירושלים חייבת לנצח במחזור הבא את גלאטסראיי כדי להעפיל לשלב הבא. גודס: "איבדנו מומנטום והפסדנו". ספאחיה: "היינו טובים יותר"
|
|
|
|
|
|