&quou;צ'לסי היא חלק חשוב בחיי
ביום שלישי הקרוב יחזור ז'וזה מוריניו בפעם הראשונה מאז פוטר מצ'לסי לסטמפורד ברידג', שם הספיק לזכות בשתי אליפויות עם הבלוז. "המיוחד" התייחס גם למשחק: "לא אני משחק אלא השחקנים על הדשא, אני אתן את ליבי מהספסל"
יום ראשון 14 מרץ 2010
אביחי קרבצ'יק
אביחי קרבצ'יק

המאמן שזכה עם הבלוז בשתי אליפויות ב- 2005 וב- 2006, ואף הספיק להניף גביע התייחס למשחק הגומלין בלונדון: "אני לא יכול להסתיר את העובדה כי צ'לסי היא חלק מאוד חשוב בחיי".
המיוחד התלוצץ כמנהגו ואמר לתקשורת האנגלית: "הדבר הטוב הוא שאני לא צריך ללכת הרבה. המרחק בין הספסל לחדר ההלבשה הוא חמישה מטרים, ככה אני לא אצטרך ללכת דרך האיצטדיון ולהרגיש את אהבת הקהל אלא רק אשב ליד הספסל ואנהל את המשחק".
מוריניו גם התייחס למשחק עצמו: "אני לא משחק, אני רק מכוון את השחקנים מהספסל. מהמקום שלי אתה לא יכול לנצח, אלא רק השחקנים שמשחקים על המגרש, אתן את כל ליבי לקבוצה שלי".