הנה ההוכחה: פנדל 100 אחוז
אחד השופטים הבכירים בישראל: "זה אלף אחוז פנדל. יניב קטן הוכשל באופן בולט. מי שמדבר נגד גראפה עושה זאת מתוך קנאה". גם תמונה שפורסמה!באתר וואלה מוכיחה מעבר לכל ספק: הייתה עבירה על קטן
יום שלישי 16 מרץ 2010
דורון ברגר
דורון ברגר
במכבי תל אביב טענו ביממה האחרונה כי יניב קטן לא הוכשל אמש ברחבה על ידי רוני גפני ולכן לחיפה לא הגיעה בӢיטת עונשין מ-11 מטרים , אותה ניצל שלומי ארבייטמן לכבוש ולנצח את משחק הליגה בין שתי הקבוצות, 0:1 .אלא שפחות מיממה מאוחר יותר מתברר: יניב קטן אכן הוכשל ברחבה ובעיטת עונשין מ-11 מטרים אכן הגיעה לחיפה.
אחד השופטۙם הבכירים בישראל אמר ל-telesport: "נכון. זה לא 100 אחוז פנדל. זה פשוט אלף אחוז פנדל. יניב קטן הוכשל באופן בולט וכל הכבוד לשופט הגרמני, מנואל גאפלה, שראה זאת. מי שמדבר נגד גאפלה עושה זאת מתוך קנאה".
יש לציין כߙ גם תמונה שפורסמה באתר "וואלה" (צילם: ניר חורי, וואלה ספורט) מוכיחה מעבר לכל ספק כי הייתה עבירה על קטן וכל טענות מכבי תל אביב מופרכות.

לצפייה בתמונה באתר וואלה לחצו כאן.
