מישהו למעלה רצה שנעפיל לגמר
אחרי ההעפלה של פורטסמות' אתמול לגמר הגביע האנגלי, אברהם גרנט הפך ליקיר התקשורת האנגלית ואוהדי הקבוצה. גרנט אמר על ההישג: "אפשר לכתוב ספר על מה שעברנו העונה , זה הישג מדהים, לא אשכח את העונה הזו כל חיי"
יום שני 12 אפריל 2010
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT

גרנט, הפך אולי לדמות הכי מבוקשת בתקשורת האנגלית ובממלכה מתקשים להבין כיצד הצליח האיש מפ"ת, להוליך קבוצה מפורקת לגמר הגביע האנגלי. גרנט, התראיין בכלי התקשורת באנגליה והסביר את הנס שעשה: "מישהו לߞעלה רצה שנעפיל לגמר הגביע".
גרנט, הכין את החניכים שלו למשחק מול טוטנהאם, באחת התקופות הכי קשות שלהן, אחרי שרק ביום שבת הם ירדו ליגה באופן רישמי ולמרות רשימת פצועים בלתי נגמרת.
גרנט הנרגש פירגן לחניכיו: "אחרי כל מה שעברנו העונה, הירידה לצ'מפיונשיפ ולמרות שנפצעו לנו הרבה שחקנים בשבועות האחרונים - לראות את השחקנים שלי נותנים הכול ולעולם לא מוותרים זה סיפור מדהים. לא אשכח את השחקנים והאוהדים האלה כל חיי".
גרנט הוסיף: "אפשר לכתוב ספר על כל הדברים ۩עברנו העונה ועל כל הדברים שהלכו נגדינו העונה. מה עוד אפשר לעשות לנו אחרי שעלינו לגמר הגביע? להפחית עוד נקודות? משהו אחר? לראות את כל האנשים פה והאוהדים שמחים זה שווה יותר מהכול".
צריך לזכור שלמרות שפומפי העפילה לגמר הגביע האנגלי מול צ'לסә, הקבוצה לא תשחק בכל מקרה באירופה משום שלא נרשמה לליגה האירופית, עקב מצבה הכלכלי הקשה.
למרות זאת, החניכים של גרנט נתנו את הכול אתמול וב-15 במאי, הם יכולים לעשות את הבלתי יאומן. לזכות בגביע שני בתוך שלוש שנים ולהעניק ניצחון לאברהם גרנט מול צ'לסי, הקבוצה שזרקה אותו אחרי שהעפיל איתה לגמר ליגת האלופות.