זח היסטוריה ענקית. עדיין לא מעכלים
גביע המדינה: הסינדרלה בחצי הגמר, עירוני רמה"ש שהדיחה את המלאבסים מליגת העל מאושרים עד הגג, ערן קוליק: "חוזרים לחשוב על הליגה". דודו אברהם: "לא הרגשנו פערים". פרדי דוד: "אכזבנו את ראשי המונדון"
יום שלישי 13 אפריל 2010
שלמה חסיד
שלמה חסיד

הצד המנצӗ, ערן קוליק ידע לרדת לקרקע גם לאחר הסנסציה: "זו היסטוריה למועדון וגם עבורי.

קוליק המשיך ואמר: "אני מאמין בקבוצה ובשחקנים. אני חושב שנגיע רחוק, לפעמים לא הולך אבל צריכים לדעת להמשיך גם את המומנטום החיובי מההעפלה לחצי הגמר".
דודו אברהם, שחקנה של עירוני רמת השרון וכובש שער הניצחון ההיסטורי אמר: "זה חלום. אין ספק, עדיין אנחנו לא מעכלים את זה. קשה מאוד, אין לנו הרבה קהל, אנחנו משחקים במגרש קטן, אבל עשינו את זה. לא הרגשתי את הפערים, זו היסטוריה. פשוט כיף גדול".
ואߙלו הצד המאוכזב של הערב, מאמן מכבי פתח תקווה, פרדי דוד אמר לאחר ההפסד: "אנחנו מאוכזבים מאוד. היינו צריכים לנצח ולא עשינו את זה. נכשלנו, אכזבנו את ראשי המועדון. לא פשוט מה שעובר עכשיו על המועדון".