כך נראית אלופת עולם?
פורטוגל וספרד נפגשו במונדיאל בקיץ. זה נגמר 0:1 משער של דויד וייח במה שהיה אחד מהצעדים הקשים של ספרד בדרך לתואר אלופת העולם. אמנם מדובר במשחק ידידות נטו, אך הלילה זכתה פורטוגל למעט נקמה עם ניצחון משכנע של 0:4 על הספרדים
יום חמישי 18 נובמבר 2010
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT

ۗמישה חודשים לאחר אותו משחק, הגיעה נבחרת ספרד לליסבון וחזרה הביתה עם הזנב בין הרגליים. אמנם מדובר במשחק ידידות בלבד, אך הפורטוגלים יכולים בהחלט לראות בו נקמה, אפילו הקטנה ביותר, על ההדחה.
לאחר 45 דקות מאופסות, הגיע קרלוס מרטינס שהעלה את המארחתȠליתרון 0:1 עם הירידה למחצית. במחצית השניה החלה החגיגה האמיתית של הפורטוגזים.
כבר בדקה ה-49 כבש סרחיו ראמוס שער עצמי שהעלה את פורטוגל ל0:2. הספרדים נשברו ובדקה ה-68 הם ספגו את השלישי. הפעם הכובש היה הלדר פוסטיגה, חלוצה של ספורטינג ליסבון. בתוךĠתוספת הזמן הגיע השער הרביעי והחותמת הסופית לתבוסה של אלופת העולם כאשר הוגו אלמיידה, חלוצה של ורדר ברמן, כבש את הרביעי.