כפר סבא ניצחה בנס ציונה
0:1 לקבוצה של תומר קשטן על זו של רפי כהן מפנדל של בן מלכה עם השריקה למחצית. רמה"ש השוותה בדקה ה-90 מול עראבה בבךת, הפועל הרצליה ניצחה 1:2 בבת ים
יום שישי 04 מרץ 2011
שלמה חסיד
שלמה חסיד

הליגה הלאומיߪ מתחממת לקראת הכניסה ליישורת האחרונה של העונה, עם משחקים מרתקים וקרבות גדולים בצמרת ובתחתית.
המשחק המרכזי של המחזור ה-25 הפגיש בנס ציונה את הקבוצה המקומית עם הפועל כפר סבא. עד הדקה ה-45 התוצאה היתה 0:0 אבל אז בן מלכה העלה את קבוצתו ליתרון מפ۠דל בדקה ה-45, שהפך עם הסיום לשער ניצחון. המאמן המנצח תומר קשטן, אמר: "באנו בהרכב חסר והוכחנו הרבה אופי כשניצחנו במגרש קשה".
דרמה לא פחות גדולה אירעה במשחק המקביל ברמת השרון כשבו הקבוצה המקומית נחלצה בדקה ה-90 מהפסד̬ משער של משה אבוטבול. מומד עוואד כבש לעראבה בדקה ה-37.
במשחק דרמטי נוסף: הפועל הרצליה הפכה פיגור של 0:1 וניצחה 1:2 בבת ים, שרק אתמול החליפה את מאמנהה דורון ממן באבי בוחבוט. עוד ברונזדווין הבקיע לבת ים בדקה ה-20. ניר ביטון בדקה ה-41 וגיא עובדיה בדקה ה-54 כבשו להרצליה.