5

לילה זרוע כוכבים

המלצות ווינר: ה-MVP נוביצקי מגיע הלילה למפגש עם קינג ג'יימס בקליבלנד וקווין דוראנט מסיאטל, עליו עוד תשמעו, פותח קריירה מול צמד הסופרסטארים של דנבר. יהיה מעניין...

יום רביעי 31 אוקטובר 2007
שקד רובין
ליגת הכדורסל הטובה בעולם נפתחה אמש בשעה טובה. חובבי הכדור הכתום יכולים סוף סוף להתחיל לחייך, וכך גם המהמרים אשר מעדיפים לשים את כספם על מגרש הפארקט המקורה ולא על המגרש הירוק והמאוד לא צפוי. כן רבותיי, אפשר להתחיל לחשב סכומי כסף בכפולות של 1.80, בתקווה גם לזכות בהם בסופו של דבר.

הלילה יערכו 8 משחקים ב-N.B.A, מתוכם שלושה אשר נמצאים בתכניית הווינר. לפניכם המלצות חמות על שניים ממשחקי הלילה, בברכת עונת הימורי כדורסۜ מוצלחת ופוריה לכולם !!!

משחק מספר 62: קליבלנד - דאלאס

שתי מאוכזבות העונה שעברה נפגשות למשחק פתיחה באוהיו. קליבלנד שהגיעה עד לגמר הגדול אך נכנעה שם לסן אנטוניו העדיפה והמנוסה, ודאלאס, שהגיעה לפלייאוף עם מאזן מדהיӝ של 15:67 ועם שאיפות ברורות לטבעת, אך עפה כבר בסיבוב הראשון אחרי שנכנעה לגולדן סטייט ווריורס שהיתה אחראית לאחת ההפתעות הגדולות בכל הזמנים של פלייאוף ה-N.B.A.

דאלאס, שמאוד רוצה להסיר מעליה את תווית הלוזרית בה זכתה בצדק בשנתיים האחרונەת, לא שינתה כמעט כלום בסגל המעולה והרחב שלה וצירפה רק את אדי ג'ונס הוותיק שיוסיף לה הרבה יכולת ונסיון מהספסל, ועוד בחירת דראפט מהסיבוב השני העונה לשם ניק פאזקאס, משחקת בתפקיד פורוורד ואמורה להוות לא יותר מתוספת מרעננת לפוסטר הקבוצתי.

קליבלנד Ӟנגד, לא רק שלא התחזקה אלא רק נחלשה בינתיים. שניים מעוזריו החשובים ביותר של קינג ג'יימס, אנדרסון וארג'או הברזילאי האנרגטי וסאשה פאבלוביץ' הסרבי המדוייק, יושבים בינתיים בבית ומחכים לחוזים טובים יותר. הנהלת קליבלנד בינתיים מסרבת לדרישתם, כך שהשניים לא יפתחו Ӑת העונה ועתידם לא ברור.

דאלאס אמנם תחסר הלילה את ג'וש הווארד המצויין שהורחק במשחק טרום עונה, אך בניגוד לקליבלנד, כלל לא חסר לה עומק התקפי ואנשים שייצרו נקודות. היא קבוצה טובה יותר מקליבלנד, שכאמור רק נחלשה בפגרה, וגם אם לברון ידפוק משחק өל 50 נקודות, המאבריקס תנצח. ההימור: 2, היחס: 1.80.


משחק מספר 63: דנבר - סיאטל

הנאגטס, של צמד הסופר-סטארים כרמלו אנטוני ואלן אייברסון, פותחת עונה חדשה בתקווה להגיע הפעם רחוק יותר מבעונה הקודמת. כזכור, הודחה החבורה של ג'ורג' קארל ברבע גמר המערב ע"י האלופה סן אנטוניו שניצחה את הסדרה בקלילות 1:4, דווקא אחרי שהנאגטס הדהימה עם ניצחון במשחק הראשון בטקסס.

מנגד, מתייצבת סיאטל סופרסוניקס, ששינתה את פניה בקיץ מקצה לקצה. הקבוצה של פי ג'יי קארליסימו בחרה במקום השני של הדראפט את קווין דוראנט המדהים מטקסס קולג', שהולך להיות מהשחקנים המובילים בליגה בשנים הקרובות. כמו כן, היא בחרה בדראפט את ג'ף גרין הפורוורד המעולה של ג'ורג'טאון, בטרייד ששלח את ריי אלן, הכוכב הגדול של סיאטל בשנים ߔאחרונות, לבוסטון.

סיאטל היתה מהקבוצות החלשות בליגה בעונה הקודמת וסיימה עם מאזן לא מחמיא של 51:31. העתיד שלה נראה ורוד יותר עם הרוקיס המוכשרים, אך סביר להניח שלקארליסימו ייקח זמן להפוך את כל הכישרון הזה לקבוצה מחוברת ומנצחת. בנוסף, ג'ף גרין יחמיץ את משחק הפתיחה בגלל פציעה ואילו דוראנט שגם כן נפצע במשחק הכנה לפני שבוע, ככל הנראה ישחק אך לא בטוח שיוכל לתת 100 אחוז יכולת. דנבר מנגד, מגיעה עם שני הסופרסטארים שלה בריאים ורעבים ואל מול הקהל הביתי בקולורדו לא אמורה להיות להם בעיה לנצח את המשחק הזה בהפרש גדול. ההימור: 1, היחס: 1.80.

בהצלחה לכל המהמרים...

תגובות

טלספורט בפייסבוק