2

האמא החדשה של הטניס העולמי

קים קלייסטרס, אמא לשניים שמרה על תזארה כאלופת ארה"ב הפתוחה, אחרי ניצחון קליל בגמר הטורניר על ורה זבונרבה 1:6,2:6. זו היתה הזכיה השלישית של הבלגית באליפות ארה"ב: "זו היתה שנה נפלאה עבורי"

יום ראשון 12 ספטמבר 2010
מערכת TELESPORT

 כולם סימנו בתחילת ה-US OPEN את האחיות וויליאמס, כפייבוריטיות הגדולות לזכות בגראנד סלאם, במגרש הביתי שלהם בארה"ב. אולם, המלכה החדשה של הטניס ולדעת רבים, הטניסאית הטובה בעולם כיום היא קים קלייסטרס, הבלגית המדורגת 3 בעולם שזכתה הלילה באליۤות ארה"ב.

קלייסטרס, שהדיחה בחצי הגמר את הפייבוריטית וונוס וויליאמס, ניצחה בקלות מדהימה את ורה זבונרבה (8 בעולם) בגמר הטורניר 2:6,1:6 והגנה על תוארה מ-2009. זאת אחרי שנעדרה מהסבב העולמי במשך יותר משלוש שנים בשל פציעה ופרישה כדי לגדל את ילדייה החדשים.

המערכה הראשונה נפתחה והיה נראה שהיא תהיה צמודה עד סופה, אבל במצב של 2:2
הצליחה קלייסטרס להשיג את השבירה הראשונה ולשמור על כל משחקוני ההגשה ולנצח את המערכה הראשונה בתוצאה 6:2 ולהיות רחוקה מערכה אחת מזכייה השלישית ברציפותȠ בטורניר ארה"ב.

במערכה השנייה קלייסטרס המשיכה יכולת מעולה והמשיכה לשלוט במשחק ולאחר שלקחה את המשחקון הראשון שלה, היא הצליחה לשבור את מכות ההגשה של זבונרבה ובכך לעלות ליתרון די מבטיח של 3:0. המערכה השנייה המשיכה להיות בשליטת קלייסטרסȠ שהמשיכה לשמור על משחקון ההגשה ולא נתנה זבונרבה אפשרות של חזרה למשחק. 

בתוצאה 4:1 הצליחה קלייסטרס לאחר משחקון צמוד להשיג שבירה חשובה נוספת ולשמור על משחקון ההגשה האחרון ובכך קלייסטרס מנצחת את הӞערכה השנייה בתוצאה 6:1.

"זו היתה שנה מדהימה עבורי, לחזור פה לארה"ב ובפעם הראשונה להגן על התואר שלי זה דבר מדהים". כך אמרה קלייסטרס אחרי הניצחון המדהים שלה והוסיפה: "הניסיון שלי בהחלט עזר מול ורה ששיפרה מאוד את הטניס שלה&quͯt;.

תגובות

טלספורט בפייסבוק