2

אליפות אירופה: פרנקל רביעית

הקופצת לגובה, דניאל פרנקל, נברה גובה של 1.92 מטרים ללא פסילות, אך פסלה שלוש פעמים בגובה של 1.96 מטרים וסיימה במקום הרביעי

יום ראשון 06 מרץ 2011
מערכת TELESPORT

הקופצת לגובה, דניאל פרנקל סיימה היום (ראשון) במקום הרביעי באליפות אירופה באולם המתקיימת בפריז, לאחר שעӑרה גובה של 1.92 מטרים ללא פסילות, אך פסלה שלוש פעמים בגובה של 1.96 מטרים.

זהו ההישג הגדול ביותר בקריירה של פרנקל, ששברה בתחרות את שיאה הישראלי במוקדמות (1.94 מטרים). הישראלית עברה את שלושת הגבהים הראשונים (1.82 מ', 1.87 מ' ו-&nɢsp;1.92 מ') בניסיון הראשון ופסלה שלוש פעמים בניסיון לקבוע 1.96 מ'. שלוש קופצות עברו, ופרנקל חלקה את המקום הרביעי עם שתי קופצות נוספות. 

מי שסיימה במקום הראשון בתחרות היא אנטואנטה די מרטינו האיטלקיה שעברה 2.01 מטרים. רות ביטייה הספרדߙיה זכתה במדליית הכסף אחרי שקפצה מעל 1.96 מטרים ואבה יונגמארק שעברה 1.96 מטרים בניסיון שלישי זכתה במדליית הארד.

פרנקל אמרה לאחר יום התחרות: ""עבדתי קשה בשביל הרגע הזה. נשאר לי טעם של הרבה 'עוד', אבל עכשיו הגיע הזמן לחזור לאימונים&quoɴ;.


צילום: GETTYIMAGES.

תגובות

טלספורט בפייסבוק