a

אין טרבל: הסיטי בגמר הגביע

גביע אנגלי: הסיטי סוף סוף ניצחו את היריבה המושבעת משער יחיד של יאĠיא טורה והדיח את מנצ'סטר יונייטד ואת חלום הטרבל. הסיטי חולמת על גביע למעלה מ-42 שנה

שבת 16 אפריל 2011
מערכת TELESPORT
סוף סוף לאחר ההשקעה המטורפת במנצ'סטר סיטי, שביזבזה למעלה מ-100 מיליון פאונד בשנתיים האחרונות, הבעלים פורע שטרות, לאחר שהקבוצה ניצחה 0:1 את היריבה המושבעת השכנה, מנצ'סטר יונייטד והעפילה רישמית לגמר הגביע האנגלי. 

למעשה מדובר במשחק יוקרה לא רק עבור המועדון גם עבור רוברטו מאנצ'יני, שסוף סוף מנצח את מנצ'סטר יונייטד בשלב כל כך חשוב העונה ולמעשה גנז לאלכס פרגוסון ולשדים האדומים את חלום הטרבל. 

מחר (ראשו۟) תקבע המתמודדת השנייה בגמר הגביע במפגש בין סטוק סיטי לבולטון וונדרס של תמיר כהן.

מהלך המשחק:  

יונייטד התייצבה למשחק בוומבלי ללא ווין רוני המושעה, בעוד הסיטי חסרה את קרלוס טבס. אחרי מחצית ראשונה מאופסת, יאȠיא טורה (54) העלה את המארחת על לוח התוצאות. עבירה של סקולס על סאבאלטה זיכתה את הקשר בכרטיס אדום והותירה את האורחים בעשרה שחקנים, 17 דקות לסיום ההתמודדות.

תמונה: getty images

תגובות

טלספורט בפייסבוק