הטור היומי של טלספורט: מקטמון ועד דורטמונד
שלושה הימורים מצוינים מרכיבים את הטור היומי שלנו. מתחילים במשחק חזק מהלאומית ומגיעים עד גרמניה, שם משתמשים בכושר הכיבוש של דורטמונד כדי להגדיל את הזכייה
יום שישי 14 פברואר 2020
אסף שלו, אסף שלו
אסף שלו, אסף שלו

הפועל קטמון - הפועל אשקלון - 1 (1.55)
ההבדלים בין הקבוצות גדולים, אך היחס על קטמון גבוה יחסית כי היא במשבר, ואשקלון אחרי 0:3 על אום אל פאחם. עם זאת, זה בדיוק המשחק עבור קטמון לחזור ולנצח, בבית ומול קבוצה חלשה. אשקלון גם אחרי ניצחון, מה שיפגע ביכולת שלה בחוץ מול קבוצה עדיפה.
דפורטיבו לה קורוניה - ג'ירונה - 1 (2.15)
לה קורוניה בכושר מדהים עם חמישה ניצחונות רצופים. היא ברחה מהתחתית ומסתכלת מעלה. ג'ירונה אחרי שני ניצחונות קטנים ולא משכנעים ולאור כושרה בחודש האחרון, שכלל שני הפסדים, היא התרחקה מהצמרת הגבוהה. לה קורוניה בבית, ביחס כזה, זה הימור ששווה לקחת.
דורטמונד - פרנקפורט (דורטמונד יותר שערים עד דקה 15) - 3.10
דורטמונד בטירוף והיא כבשה בתוך רבע השעה הראשונה בשני משחקי הבית האחרונים שלה. צפוי משחק עם המון שערים, והחגיגה צפויה להתחיל מוקדם. דורטמונד, עם התמיכה של הקהל הביתי שלה, צפויה לעלות ראשונה ומהר על הלוח.