c

נדחה המשחק בין ביתר ירושלים להפועל חדרה

המשחק, שהיה אמור להיערך הערב ב-20:30, נדחה בשל בדיקות קורונה חיוביות של מאמן חדרה שרון מימר, וארבעה מחברי הצוות שלו. כל ההימורים על המשחק בוטלו

יום שני 14 ספטמבר 2020
מערכת TELESPORT
המשחק בין בית"ר ירושלים לבין הפועל חדרה במסגרת המחזור השני בליגת העל, שהיה אמור להיערך הערב ב-20:30, נדחה ולא ייערך. המשחק היה אמור לנעול את המחזור השני, אך לא ישוחק בעקבות העובדה שמאמן הפועל חדרה, שרון מימר, אובחן כחולה קורונה, ביחד עם ארבעה מחברי הצוות המקצועי שלו.

חברי הצוות הם עוזר המאמן רן קוז’וק, מנהל הקבוצה איציק טפירו, מאמן הכושר דוד בובליל ועוזרו אהרון בויקו. מאמן השוערים מאיר טלבי והפיזיוטרפיסט יקיר סבח יצאו שליליים. אחרי היוודע התוצאות, בחדרה פנו למנהלת הליגות בבקשה לדחות את המשחק בטענה כי מצב זה לא מאפשר הכנות אידאליות להתמודדות. ״זה לא הגיוני לקיים את המשחק הזה בסיטואציה שנוצרה״.

כל ההימורים על המשחק בוטלו, שכן הוא גם לא אמור להיערך בימים הקרובים. במקביל, מנסים במנהלת הליגה להחריג את ענף הכדורגל מהסגר המתקרב ביום שישי, ומחכים לעדכונים בנושא ממשרד הבריאות.

תגובות

טלספורט בפייסבוק