ווינר טוטו 16 ו-ווינר מחצית לא ייערכו בסופש

עקב החג, הסגר, אי הבהירות לגבי הכדורגל המקומי והעולמי וביטולי המשחקים הבלתי צפויים, במועצת ההימורים החליטו כי המשחקים הוותיקים והפופולאריים לא ישוחק השבוע

יום חמישי 17 ספטמבר 2020
מערכת TELESPORT
הימור הווינר טוטו 16 וה-ווינר מחצית בוטלו ולא ייערך בסוף השבוע הקרוב, כך נקבע במועצת ההימורים. ההימור הוותיק והפופולארי, שמשוחק כמעט מדי שבוע בעשורים האחרונים, יבוטל לראשונה מאז חזרו הליגות הגדולות מפגרת הקורונה. כזכור, עם התפרצות הגל הראשון של הקורונה, בוטל ההימור, וחזר רק עם חזרתן של הליגות הגדולות.

הסיבות לביטול הן רבות. ראשית, בישראל ייכנסו לסגר ביום שישי ולמרות שבתי ישראל לא אמורים לחגוג את ראש השנה, גם החג משפיע על ההחלטה. בנוסף, לאחרונה בוטלו ונדחו לא מעט משחקים בכדורגל הישראלי והעולמי, מה שמקשה על ההימור להגיע לסיומו. עקב כל הסיבות הנ"ל, הוחלט לדחות את מחזור המשחקים, ולהחזירו בשבוע לאחר מכן, אז גם תשוב ליגת העל מפגרת החג שלה.

מחזור ההימורים יבוטל במשחקים הבאים:

משחק winner 16, מחזור הימורים מספר 203801 שאמור להתקיים בין התאריכים ה-17-20.9.2020

משחק winner מחצית, מחזור הימורים מספר 203801 שאמור להתקיים בתאריך 19.9.20

בעקבות כך רשאים על פי התקנון המשתתפים במחזור זה לקבל בחזרה את דמי ההשתתפות ששילמו בעד השתתפותם בהימורים על תוצאות התחרויות באותו מחזור.

תגובות

6

טלספורט בפייסבוק