גונזלבש ייעדר בספורטינג, מאריטימו בלי ז'ואל
אחרי שרשמה ניצחון במחזור הפתיחה, מאריטימו יצאה לרצף משחקים פחות טוב. הפעם היא תתארח אצל האלופה ספורטינג ליסבון שרוצה לשמור על הפער מבנפיקה. איך זה יגמר?
יום שישי 24 ספטמבר 2021
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT

אחרי שחטפה חמישיה בליגת האלופות מול אייאקס, חזרה ספורטינג ליסבון לליגה שם ניצחה 0:1 באשטוריל. אחרי שישה מחזורים האלופה נמצאת במקום השלישי בטבלה עם 14 נקודות, מרחק 4 מבנפיקה המושלמת. היא שוב תחסר את פדרו גונזלבש שפתח טוב את העונה והמשיך את היכולת הנפלאה מהעונה שעברה.
היא תארח הערב את מאריטימו שפתחה את העונה לא כל כך טוב. היא במקום ה-11 בטבלה עם שש נקודות כשלמשחק הזה היא מגיעה אחרי שלוש תוצאות תיקו והפסד בודד. ז'ואל עדיין פצוע אצלה וייעדר.
בעונה שעברה ספורטינג לא התאמצה מול מריטימו וניצחה אותה 0:2 בחוץ ו-1:5 בבית. למארחת זהו משחק אחרון לפני שתצא לגרמניה למפגש קשוח מול בורוסיה דורטמונד והלאנד בליגת האלופות. מדובר במשחק הכנה לא רע ולדעתנו היא תגיע במצב רוח מרומם אחרי ניצחון קליל.
ההימור שלנו 1, ספורטינג ליסבון מעל גול (-1), ביחס של 1.55.