מכבי בלי גלזר, לאסק עדיין בלי פיליפוביץ'
קרב על המקום הראשון והכרטיס הישיר אל שמינית גמר הליגה האזורית. לאסק לינץ האוסטרית תנסה לקחת את כל הקופה ממכבי תל אביב בבלומפילד. איך זה יגמר?
יום חמישי 25 נובמבר 2021
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT

מכבי תל אביב מדורגת במקום ה-1 בבית עם 10 נקודות ויחס שערים מרשים של 2:13. היא מגיעה למשחק הזה לאחר שלא שיחקה מה-7 בנובמבר בתיקו 1:1 מול הפועל תל אביב בדרבי. דן גלזר ואבי ריקן עדיין פצועים ולא ישחקו והמארחת יודעת שניצחון ייתן לה את הכרטיס היוקרתי לשמינית גמר המפעל. המקום השני מוביל לשלב 32 האחרונות.
יריבתה במשחק הזה תהיה לאסק לינץ אשר נמצאת במקום ה-2 עם מאזן נקודות זהה ויחס שערים 1:8. יש לזכור שמה שקובע במקרה של שוויון נקודות הוא מפגשי הראש בראש כאשר שתי הקבוצות נפרדו בתיקו 1:1 באוסטריה בסיבוב הראשון. לאסק שוב בלי פטר פיליפוביץ' שפצוע כבר מתחילת אוקטובר. בסוף השבוע היא סיימה בתיקו 3:3 מול שטורם גראץ.
לדעתנו לאסק לינץ קבוצה לא רעה בכלל ואולי אף טובה מהצהובים. מכבי תל אביב יודעת שתיקו יספיק לה כנראה אם היא תעשה את העבודה ותנצח במחזור הסיום. לדעתנו אחרי תקופה ארוכה בלי משחק רשמי מכבי תתקשה לנצח.
ההימור שלנו 2 , לאסק לינץ לא מפסידה (+1), ביחס של 1.50.