הטריפל היומי של TELESPORT

שלושה משחקים מעניינים וגדולים מרחבי אירופה מרכיבים את הטור היומי שלנו. סביליה תארח את ויאריאל, ברצלונה מול אתלטיקו מדריד וצ'לסי פוגשת את ברייטון

יום ראשון 03 דצמבר 2023
מערכת TELESPORT
סביליה - ויאריאל (1+) - 2 (יחס 1.60)

סביליה במקום ה-15 בטבלה, תארח היום את ויאריאל שבמקום ה-12. סביליה לא מרשימה לאחרונה ובכלל, מפתיחת העונה הזו, היא נראית רע. היא אחרי שלושה הפסדים בארבעת המשחקים האחרונים שלה, כשבמשחקה האחרון היא שמטה באירופה, יתרון של 2:0 בבית והפסידה 3:2 לאינדהובן ההולנדית. ויאיראל מנגד, אחרי שני ניצחונות רצופים, אחד באירופה ואחד בליגה, אחרי שניצחה בהארכה משחק גביע מול קבוצה מליגה נמוכה. היא הפסידה אגב פעם אחת במהלך חמשת המשחקים האחרונים שלה ופעמיים בתשעת המשחקים האחרונים, כשסביליה לא ניצחה בחמישה משחקים רצופים והשיגה ניצחון בודד, במהלך 12 המשחקים האחרונים שלה. סביליה תחסר למשחק היום לא מעט שחקנים, בינהם את סוסו, באדה ואת למאלה הפצועים, כשגם מלך שערי הקבוצה, יוסף אנסירי בספק למשחק, ביחד עם נאבאס וסאו הפצועים. ויאריאל מנגד, בסגל מלא למשחק ועדיין, היא מגיעה למשחק כאנדרדוג מבחינת היחסים. בעונה שעברה, תיקו 1:1 במגרשה של ויאריאל ו-2:1 לסביליה במשחק השני. ההיסטוריה בין השתיים, נוטה לכיוונה של סביליה, אבל עם איך שהיא נראית, אני לא אופתע אם היא בכלל תפסיד את המשחק היום. ליין של 1.60 על ויאריאל בפלוס.

ברצלונה - א. מדריד - 1 (יחס 1.85)

ברצלונה רביעית בליגה, תארח היום את א. מדריד שבמקום השלישי בטבלה, שתיהן עם 31 נקודות. ברצלונה מגיעה למשחק היום אחרי שגברה 2:1 על פורטו והבטיחה עליה לסיבוב הבא באלופות. לפני כן, תיקו 1:1 מול ראיו וניצחון ביתי מול אלאבס. היא הפסידה פעם אחת במהלך חמשת המשחקים האחרונים שלה ופעמיים במהלך 22 המשחקים האחרונים שלה. מדריד מנגד, אחרי ניצחון משלה באלופות וגם היא הבטיחה השבוע העפלה לסיבוב הבא באלופות. לפני כן, שלושה ניצחונות רצופים והפסד בודד במהלך 14 המשחקים האחרונים שלה. ברצלונה היום ללא גאבי הפצוע, כשגם טר שטגן, שוערה של הקבוצה בספק רב למשחק. מדריד מנגד, ללא בריוס ולמר הפצועים. בעונה שעברה, שני ניצחונות של ברצלונה, שניצחה את אתלטיקו בכל שלושת המפגשים האחרונים בינהן. ברצלונה אמנם בסגל מעט יותר חסר מזה של אתלטיקו, אבל עדיין, מול הקהל הביתי שלה, זה אמור להסתיים עם שלוש נקודות בכיס. 1.85 עליה.

צ'לסי - ברייטון - 1 (יחס 1.60)

משחק מרכז טבלה, בין צ'לסי שבמקום ה-11 לבין ברייטון, שבמקום השמיני. צ'לסי מגיעה למשחק היום אחרי שחטפה שמונה שערים בשני המשחקים האחרונים שלה, בתבוסה 4:1 מול ניוקאסל בחוץ ובתיקו 4:4 מול מנצ' סיטי. לפני כן, היא כבשה ארבעה שערים בעצמה, בניצחון 4:1 על טוטנהאם בחוץ. ברייטון מנגד, אחרי שלושה ניצחונות בארבעת המשחקים האחרונים שלה, שניים מהם בליגה האירופית, כשבמסגרת הליגה בלבד, היא אחרי ניצחון, שהגיע אחרי שישה משחקים ללא ניצחון. צ'לסי חסרה היום את קוקרייה המוצהב ואת גוסטו, צ'וקואמקה ואת שאלובה שעדיין פצוע. ברייטון מנגד, בסגל מעט יותר חסר, כשהיא ללא פאטי, וולבק, מארץ, אסטופיניאן, וובסטר וללא למפטי הפצועים. בעונה שעברה, 4:1 ו-2:1 לברייטון. השתיים נפגשו כבר העונה, למשחק במסגרת גביע הליגה, שהסתיים 1:0 לצ'לסי, שתשמח מאוד גם לניצחון דחוק היום. זה גם מה שיקרה לדעתי. אחרי שני משחקים חלשים, עם הגנה רעועה, אני חושב שנראה היום צ'לסי מעט שונה. מול בריטון בבית זה אמור להסתיים עם ניצחון, למרות שני ההפסדים מולה בעונה שעברה. 1.60 על הכחולים היום.

תגובות

טלספורט בפייסבוק