גורידי מוצהב באלאבס, ריאל במשבר?

עם רצף של שלושה הפסדים בכל המסגרות, ריאל מדריד לא רוצה לאבד גם את הסיכוי לזכות באליפות ספרד. איך יסתיים הביקור שלה באלאבס?

יום ראשון 13 אפריל 2025
מערכת TELESPORT
המלצת ווינר למשחק בין אלאבס לריאל מדריד במסגרת המחזור ה-30 בליגה הספרדית. המשחק ניתן להימור סינגל. (שעת סגירה 17:15)

אלאבס במקום ה-17 עם 30 נק' ויחס שערים 44:33. היא מגיעה למשחק הזה לאחר הפסד בודד בחמשת הקודמים שלה בליגה כשהיא ביתרו ןשל 2 נק' מעל לקו האדום אחרי שעלתה מעליו במחזור הקודם. היא מגיעה למשחק הזה לאחר ניצחון חוץ יפה 0:1 על ג'ירונה אך למשחק הזה תחסר שני שחקנים חשובים שמוצהבים - גורידי הקשר ושוערה הראשונה סיוורה.

יריבתה תהיה ריאל מדריד אשר נמצאת במקום ה-2 עם 63 נק' ויחס שערים 31:63. היא רחוקה 4 נק' מבארסה המוליכה ומגיעה למשחק הזה לאחר שלושה הפסדים רצופים בכל המסגרות - לריאל סוסיאדד בגביע (ב-90 דק'), לולנסיה בליגה במחזור הקודם ולארסנל בחוץ באמצע השבוע בליגת האלופות. הקבוצה שוב בלי הפצועים הקבועים שלה כאשר הגומלין ברביעי יושב לה בראש.

2:3 לריאל מדריד, כך זה נגמר בסיבוב הראשון העונה בברנבאו. זה היה ניצחונה השישי ברציפות על אלאבס כשהיא כובשה בהם 20 שערים. למרות שזהו משחק חוץ מול קבוצה שנלחמת על חייה, אם ריאל רוצה להגיע לגומלין מול ארסנל עם ביטחון אסור לה לאבד כאן נק'.

ההימור שלנו 2 ביחס של 1.50.

תגובות

c

טלספורט בפייסבוק