לזארו מוצהב בטורינו, ונציה בלי אלרטסון
בזמן שטורינו כבר חושבת על העונה הבאה, ונציה נלחמת עלחייה בליגה ויודעת שהפסד יסבך אותה עוד יותר. איך יסתיים משחק הפתיחה של המחזור באיטליה?
יום שישי 02 מאי 2025
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT

טורינו במקום ה-10 עם 43 נק' ו-13 תוצאות תיקו סך הכול. היא מגיעה למשחק הזה לאחר הפסד חוץ 2:0 לנאפולי המוליכה כשהיא עם ניצחון בודד בחמשת הקודמים שלה אבל גם עם שני הפסדים בלבד בתשעת הקודמים. היא תשחק בלי לזארו האוסטרי שמוצהב כאשר סמואלה ריצ'י בספק.
יריבתה תהיה ונציה אשר נמצאת במקום ה-18 עם 25 נק' ויחס שערים -21. היא במרחק 2 מחוף מבטחים שם נמצאת לצ'ה עם 27 נק' ויחס שערים -32. למשחק הזה מגיעה לאחר הפסד ביתי למילאן דווקא אחרי שלושה משחקים לא רעים בהם לא הפסידה וצברה 5 נק'. אלרטסון האיסלנדי נפצע במשחק האחרון ויחסר לה מאוד.
טורינו ניצחה בונציה בסיבוב הראשון במשחק שהיה באוגוסט שעבר. לפני כן נפגשו רק בעונת 21/22 ואז ונציה ניצחה בחוץ אחרי תיקו בביתה. קשה לנו להאמין שהיא תצליח לנצח את טורינו בחוץ למרות שהמארחת משחקת די לפרוטוקול.
ההימור שלנו 1 ביחס של 2.00.