הטור היומי של TELESPORT
ארבעה משחקים מעניינים מרכיבים את הטור היומי שלנו. גאלווי מארחת את ווטרפורד, דרי סיטי נגד בוהמיינס, קורק סיטי פוגשת את סליגו רוברס ואנטוורפן מול סט. ז'ילואז' וחלאיילי
יום שישי 25 יולי 2025
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT

גאלווי - ווטרפורד (1+) - 2 (יחס 1.65)
מחזור 25 באירלנד, מפגש בין גאלווי שבמקום השמיני בטבלה, אל מול ווטרפורד, שבמקום השביעי, עם נקודה אחת מעליה. שתי הקבוצות מגיעות למשחק היום אחרי ניצחונות, כשגאלווי המארחת, אחרי 2:0 בגביע מול טולקה, אחרי שהפסידה בשלושה מארבעה משחקים לפני כן. ווטרפורד מנגד, אחרי ניצחונות, 2:0 בליגה מול קורק ו-5:1 בגביע, זאת אחרי שהפסידה בשני משחקי ליגה רצופים, באחד מהם היא ספגה שביעיה מדרי סיטי בחוץ. גאלווי היום ללא מלך השערים שלה, מוזס דייר המורחק, כשווטרפורד מנגד, בסגל מלא. השתיים נפגשו העונה פעמיים ובשני המקרים, קבוצת הבית ניצחה בתוצאה 1:0. גאלווי אגב, ניצחה את ווטרפורד בשלושה מארבעת המפגשים האחרונים בינהן. ללא מלך השערים שלה, גאלווי תתקשה לכבוש היום, במיוחד לאור העובדה שאת רוב השערים של הקבוצה, כבשו בכלל הקשרים. ווטרפורד לא נופלת מגאלווי ביכולת שלה ולדעתי, היא מסוגלת לגנוב כאן נקודה. אני אלך עם ווטרפורד בפלוס, בליין של 1.65. לאמיצים, תיקו ישיר, בליין של 2.95.
דרי סיטי - בוהמיינס - 1 (יחס 2.10)
דרי סיטי במקום השלישי בטבלה, במרחק של 9 נק' מהמוליכה שמרוק, לה משחק חסר. היא תארח היום את בוהמיינס שבמקום השני בטבלה, עם נקודה אחת מעליה. דרי מגיעה למשחק היום ביכולת כיבוש מרשימה. היא הביסה בגביע 5:1 את טריטי כשלפני כן הפסידה 2:0 בליגה לסליגו, אך במשחקים שלפני כן בליגה, היא הפציצה עם 7:2 מול ווטרפורד ו-3:0 מול דרוגהדה והיא בסך הכול, עם הפסד בודד במהלך שמונת המשחקים האחרונים שלה, עם חמישה ניצחונות במהלך המשחקים הללו. בוהמיינס שתתארח אצלה היום, הביסה בגביע 7:0 את קילסטר, אחרי 3:0 בליגה מול גאלווי ואחרי שתי תוצאות תיקו לפני כן. בסך הכול, חמישה משחקים ללא הפסד לבוהמיינס, שהפסידה אגב פעמיים בלבד, במהלך שמונת משחקי החוץ האחרונים שלה. בסיבוב הראשון, 1:0 קטן לדרי בבית ובסיבוב השני, 1:0 לבוהמיינס. השתיים יעלו לשחק היום בסגלים מלאים, ללא חיסורים ולדעתי, הביתיות בין השתיים, תישמר גם הפעם והשתיים, יחליפו מיקומים בטבלה. אני אסמן כאן 1, על דרי סיטי, בליין של 2.10.
קורק סיטי - סליגו רוברס - 2 (יחס 2.40)
מתחת ל-2.5 שערים (יחס 1.60)
קורק במקום האחרון בטבלת הליגה האירית עם 15 נק', בדרך הבטוחה לליגה השניה. היא תארח היום את סליגו, שמדורגת במקום התשיעי, מקום אחד מעליה, בפער של שמונה נקודות. סליגו יכולה לקבור היום את קורק באופן סופי במקום האחרון ולפחות פער של 11 נק' ממנה, בתקווה גם שתוכל להתקרב לגאלווי, שבמקום השמיני. השתיים מגיעות למשחק היום אחרי ניצחונות במשחקי גביע, כשבמסגרת הליגה, קורק אחרי שמונה הפסדים ב-11 משחקים ועם 13 משחקים רצופים, ללא ניצחון. סליגו מנגד, עם הפסד בודד במהלך ששת המשחקים האחרונים במסגרת הליגה, עם שלושה ניצחונות במהלכם. קורק תחסר למשחק היום את צ'רלי ליונס המושעה כשאצל סליגו, ג'ון מאהון מושעה והאייס המוצהב, לא ישחק גם הוא. בשני המפגשים בין השתיים העונה, תוצאת תיקו 1:1, כשאגב, במשחק ידידות בין השתיים לפני פתיחת העונה, הקהל שהגיע לראות את המשחק, חזה בתשעה שערים, עם 6:3 לקורק, שכמובן לא אומר כלום על המשחק היום. קורק נראית רע מאוד ולמרות שהשתיים אוהבות תוצאות תיקו בינהן, לדעתי זו תהיה סליגו, שתיקח כאן את כל הקופה. ליין של 2.40 עליה, במשחק בו לדעתי, לא נראה יותר מדי שערים. 1.60 על אנדר.
אנטוורפן - סן ז'ילואז - 2 (יחס 1.75)
מעל 2.5 שערים (יחס 1.65)
הליגה הבלגית יוצאת לדרך ובמחזור הפתיחה, משחק בין אנטוורפן, שסיימה את העונה שעברה במקום החמישי בטבלת הליגה הסדירה, אל מול סן. ז'ילואז, שסיימה את העונה הסדירה במקום השלישי, אך בפליאוף האליפות, היא סיימה ראשונה וזכתה באליפות, כשאנטוורפן, סיימה חמיישת בפליאוף. השתיים מגיעות למשחק היום אחרי מספר משחקי ידידות כשאנטוורפן, הפסידה בשניים האחרונים וניצחה רק באחד מהארבעה האחרונים, לעומת סן. ז'ילואז, שהפסידה באחרון לאיינדהובן, אחרי ניצחון על פריס הצרפתית ותיקו מול פיינורד, זאת אחרי שהפסידה בסופר קאפ הבלגי, 1:0 לקלאב ברוז'. אנטוורפן כמעט ולא ביצעה שינויים בסגל שלה מהעונה שעברה. מי שחזר אליה מהשאלה זה בנטיז שחזר מבוקה ג'וניורס. סן ז'ילואז מנגד, החתימה מספר שחקנים חדשים, בינהם את פלורקוז שהגיע מאולימפיה ואת זרוגיין שהגיע משרלרואה. בנוסף, הקבוצה נפרדה מאמורה האלג'יראי שחתם בוולפסבורג הגרמנית. עם חלאיילי (אקס מכבי חיפה) בהרכב, ז'ילואז לדעתי תנצח את המשחק היום. לא בטוח שזה יהיה כמוב עונה שעברה בין השתיים, אז ז'ילואז ניצחה 5:1 בחוץ ו-4:0 בבית, אך עדיין, אני כאן איתה. ליין של 1.75 עליה ואני אוסיף על זה גם מעל 2.5 שערים, בליין של 1.65.