אריקסון: אני פתוח להצעות
סוון גוראן אריקסון שעזב את נוטס קאונטי אמר כי: "אני כמו צועני. אין לי בעיה לאמן בכלȠמקום שירצו אותי. יש הרבה פניות מסוכנים"
יום ראשון 14 פברואר 2010
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT
סוון גוראן אריקסון, מאמן הכדורגל השבדי הבהיר הבוקר (ראשון) כי אין לו בעיה לאמן בכל מקום בעולם, באם יקבל הצעה המתאימה לו.אריקסון עזב בסוף השבוע את נוטס קאונטי האנגלית, לאחר שהבין כי אי אפשר לשקם את המועדון. ארקיסון, 62, סיפר כי בימים האחרונים הוא קיבל מספר פניות מסוכנים, באשר לתפקיד חדש.
אריקסון אמר כי: "אני כמו צועני. אין לי בעיה לגור בכל מקום. רק שאדע שהצד שאיתו אנהל משא ומתן הוא רציני. זו יכולה להיות קבוצה, זו יכולה להיות נבחרת. אניי פתוח לכל".
אריקסון אימן מתחילת העשור האחרון את אנגליה, עד שעזב אתȠהנבחרת לאחר מונדיאל 2006. מאז הוא אימן ללא הצלחה את מנצ'סטר סיטי ואת נבחרת מכסיקו. את עיקר הצלחתו רשם בלאציו האיטלקית, עימה זכה בגביע אירופה למחזיקות בשנת 1999 ושנה מאוחר יותר הדהים כשזכה עם הקבוצה באליפות איטליה.
צילום: gettyimages
