0

מכבי תא לדין בגין התפרעות אוהדים

אם לא די בצרות המקצועיות, ראשי המועדון קיבלו הודעה כי יועמדו מחר לדין משמעתי בגין התפרעות בוהדים במשחק מול מכבי חיפה. גל אלברמן ושמעון אבו חצירה על הכוונת

יום שני 23 אוגוסט 2010
שלמה חסיד
ימים מאוד לא נעߙמים עוברים לאחרונה על מכבי ת"א. זה התחיל עם הפציעה של ניבאלדו בדרבי, נמשך עם ההפסד לפאריס באירופה ואתמול עם הפסד ליגה למכבי חיפה והפציעה של ברק יצחקי

אולם, אם לא די בצרות של הצהובים, היום (שני) קיבלה מכבי ת"א הודעה כי תועמד מחרĠלדין משמעתי בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בגין התפרעות אוהדי במשחק אתמול מול מכבי חיפה. 

שופט המשחק אתמול, מאיר לוי ציין בדו"ח השיפוט שלו כי אוהדי מכבי ת"א השליכו חפצים על יניב קטן כשזה ניגש לבעוט כדורי קרן. על פי הדו"̻ח על קטן הושלך גם בקבוק, שרק במזל לא פגע בו פיסית. מחר, ייערך הדיון המשמעתי ומכבי ת"א עלולה לספוג עונשים כבדים מאחר וזומנה כבר בעבר לדין בעקבות התפרעויות של אוהדיה.

בתוך כך, במכבי ת"א מנסים להתאושש מההפסד אתמול למכבי חיפה ובמיוߗד מהפציעה של ברק יצחקי, שגורמת ללא מעט כאבי ראש אצל קברניטי הקבוצה, שהתכנסו אתמול בלילה לישיבת חירום.

ההוצאה הכספית על יצחקי, מוטלת על חברת הביטוח ולמועדון יתפנה תקציב כדי להביא שני שחקנים חדשים לסגל. בקבוצה התקבלה החלטה עקרונית לחזק את ߔסגל ויש כבר שני מועמדים בולטים מאוד להצטרף לקרית שלום.

במכבי מבינים שהם צריכים חיזוק בעמדת החלוץ והקישור האחורי והחליטו לנסות ולצרף את גל אלברמן, שלא זוכה לדקות משחק במנשנגלאדבך ואת שמעון ואבו חצירה, חלוצה של הפועל פ"ת לשעבר, שלא משߪלב ולא משחק בלאריסה היוונית. המועדון נמצא בקשר עם אלברמן והיום הם יפנו לאבו חצירה, כדי לראות כיצד אפשר לזרז את העניינים, כאשר עמדת החלוץ היא העמדה הכי דחופה בה מכבי מבקשת להתחזק לאור הפציעה של יצחקי, שייתכן וסיים את העונה.

אבו חצירה, לא מצא א۪ מקומו ביוון, אך במכבי זוכרים לו את יכולתו המצויינת מלפני שתי עונות במדי הפועל פ"ת, לזכותה הוא כבש 14 שערי ליגה וסייע לה להישאר בליגה.

תגובות

טלספורט בפייסבוק