ביקור באוניברסיטה בדרך לתואר

המלצת WINNER לליגה הרומנית: קפר קלוז' דוהרת לעבר האליפות, ולשם כך חייבת להשיג הערב ניצחון על יריבתה השנואה, אונידרסיטה קלוז'

יום שלישי 08 מאי 2012
מערכת TELESPORT

המחӖור ה-31 בליגה הרומנית יפגיש הערב (שלישי) את אוניברסיטה קלוז' וקפר קלוז'. האוניברסיטה במקום השביעי בטבלה עם עשרה ניצחונות, 14 תיקו ושישה הפסדים. בסוף השבוע הם רשמו תיקו מול ספורטול והפסידו את המקום השישי בטבלה לאוטלול. אין להם על מה לשחק, אבל הם יעשו Ӑת הכול כדי למנוע מקפר אליפות.

ב-2008, קפר ניצחה את האוניברסיטה וחגגה אליפות במגרשה הביתי של יריבתה העירונית השנואה- רגע שאוהדי האוניברסיטה מתקשים למחוק מזכרונם מרוב בושה. הפעם הם יקוו לתסריט אחר.

האוניברסיטה עם מאזן ביתי של שבעה ניצחוӠות, חמישה תיקו ושלושה הפסדים, אבל מאז 2007 הם לא ניצחו את קפר. זהו המשחק הראשון בארנה החדשה של קלוז', ואולי הוא ישנה את המזל של האוניברסיטה.

קפר מובילה את הטבלה עם 18 ניצחונות, שבעה תיקו וחמישה הפסדים. בסוף השבוע הם רשמו ניצחו גדול על דינמו בߕקרשט ועשו צעד ענק בדרך לאליפות השלישית שלהם.

פנטליס קפנטוס, חלוץ הקבוצה, הבקיע את השער היחיד במשחק בדקות האחרונות, שער שאולי שווה אליפות. אבל בסיבוב הבא והאחרון הם יצטרכו לפגוש את סטיאווה בוקרשט, כך שהאליפות עדיין לא סגורה.

קפר אחרי שלושה̠ניצחונות רצופים, כולם על האפס. התחזית - ניצחון לקפר. 

משחק מס' 173: אוניברסיטה קלוז' - קפר קלוז'. ההימור: 2


צילום: GettyImages

תגובות

טלספורט בפייסבוק

3